Jäsenyys ja edut

Tervetuloa mukaan MLL:n Littoisten yhdistyksen toimintaan!

Osallistumisen muotoja on useita. Voit kannattaa toimintaa rivijäsenenä tai osallistua halutessasi aktiivisesti lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi tehtävään vapaaehtoistoimintaan.

Voit liittyä jäseneksemme liiton sivujen kautta. Muistathan merkitä lisätietoja-kohtaan Littoisten yhdistyksen. Meillä Littoisten yhdistyksessä vuosittainen jäsenmaksu on 25 euroa, alle 15-vuotiaat lapset ovat ilmaisia ja yli 15-vuotiaat maksavat puolet aikuisten jäsenmaksusta. MLL:ssä jäsenyyskausi on aina maaliskuusta maaliskuuhun, mutta liittyä saa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Ilmoitathan osoite- ja nimimuutoksista keskusliiton jäsenrekisteriin joko MLL:n nettisivujen kautta tai numeroon 075 3245 540.

Ilmoita muuttuneet tiedot myös paikallisyhdistykselle osoitteeseen littoisten.yhdistys@mll.fi, jotta paikalliset tiedotteet lähtevät oikeaan osoitteeseen.

Jäsenkorttia näyttämällä saat tuntuvia paikallisia ja valtakunnallisia etuja:

Paikallisina etuina saat alennusta kirpputorin myyntipaikkamaksusta ja ennakkovaraajan edun. Paikalliset yritykset tarjoavat seuraavat edut:

Sokos hotel Caribia

Teemakylpylän käyttö

ma-pe 11 € /hlö

la-su 13 €/hlö.

Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2019 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vk 1, 8, 42, 43 ja 52) ja arkipyhinä. Muina akoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat. Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta.

Edut koskevat MLL:n Varsinais-Suomen piirin alueella toimivien paikallisyhdistysten jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa sekä ravintolassa.

Lisää paikallisia etuja löydät MLL Varsinais-Suomen piirin sivuilta

Valtakunnallisina etuina saat mm. Lapsemme-lehden 4 krt vuodessa, alennusta majoituksista, HopLopista, Jesper Juniorista sekä monesta muusta paikasta. Lue eduista tarkemmin MLL:n jäsensivuilta