Jäsenyys ja edut

Tervetuloa mukaan MLL:n Littoisten yhdistyksen toimintaan!

Osallistumisen muotoja on useita. Voit kannattaa toimintaa rivijäsenenä tai osallistua halutessasi aktiivisesti lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi tehtävään vapaaehtoistoimintaan.

Voit liittyä jäseneksemme liiton sivujen kautta. Muistathan merkitä lisätietoja-kohtaan Littoisten yhdistyksen. Meillä Littoisten yhdistyksessä vuosittainen jäsenmaksu on 25 euroa, alle 15-vuotiaat lapset ovat ilmaisia ja yli 15-vuotiaat maksavat puolet aikuisten jäsenmaksusta. MLL:ssä jäsenyyskausi on aina maaliskuusta maaliskuuhun, mutta liittyä saa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Ilmoitathan osoite- ja nimimuutoksista keskusliiton jäsenrekisteriin joko MLL:n nettisivujen kautta tai numeroon 075 3245 540.

Ilmoita muuttuneet tiedot myös paikallisyhdistykselle osoitteeseen littoisten.yhdistys@mll.fi, jotta paikalliset tiedotteet lähtevät oikeaan osoitteeseen.

Jäsenkorttia näyttämällä saat tuntuvia paikallisia ja valtakunnallisia etuja:

Paikallisina etuina saat alennusta kirpputorin myyntipaikkamaksusta ja ennakkovaraajan edun. Paikalliset yritykset tarjoavat seuraavat edut:

Valtakunnallisina etuina saat mm. Lapsemme-lehden 4 krt vuodessa, alennusta majoituksista, Sinooperista, Heurekasta, Jesper Juniorista sekä monesta muusta paikasta. Lue eduista tarkemmin MLL:n jäsensivuilta (https://www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/jasenedut/).

Muita jäsenetuja

Confetti leivonta- ja juhlatavaraliike -10%

Sokos hotel Caribia

Teemakylpylän käyttö 12 € / aikuinen, 7 € / lapsi (3–16-vuotta), ma–to perhelippu 28 € (2 aikuista ja 1–3 lasta), pe–su perhelippu 37€ (2 aikuista ja 1–3 lasta). Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2017 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä.