Kerhot

Salibandykerhot isille ja lapsille sunnuntaisin

 

 

 

Isien ja lasten omia salibandykerhoja pidetään aina sunnuntaisin Littoisten koululla (osoite: Nitinkaari 4, Littoinen) taas 8.9.2019 alkaen. 

Sählykerhot on nyt jaettu kahteen eri ikäryhmään:

·       15:30-16:30 on 2014 ja sitä myöhemmin syntyneille lapsille. Kerhon tarkoituksena on hauska yhdessä olo salibandyn varjolla. Vuoron sisältöä voidaan muokata vapaasti lasten oman mielenkiinnon mukaan. HUOM, vuorolle haussa vakituinen vetäjä, esimerkiksi joku isä, kenen lapsi on ryhmässä.

·       16:30-18:00 on 2011-2013 syntyneille lapsille. Tässä ryhmässä keskitytään enemmän salibandy-tekniikan harjoittelemiseen ja pelailuun.

Oman aikuisen tulee osallistua pelivuorolle, eli lasta ei tule jättää sinne yksin.

Peli vuorolle tarvitaan varusteiksi mukaan sekä lapselle että aikuiselle SUOJALASIT, maila, pallo, sisäpelikengät ja muuten urheilullinen vaatetus. Myös juomapullo on hyvä olla mukana. Kaikki varusteet tulee olla omasta takaa.

Kaikilta aikuisilta toivotaan rauhallista ja kannustavaa asennetta. Liian "rajuja" huutoja yms ei suvaita harjoitusten ja pelin aikana, vaikka lapsi ei tekisi kaikkea ohjeiden mukaisesti. Pelin aikana kannustetaan kaikkien lasten hyviä suorituksia, ja tarkoitus on, että lapset ovat pelissä pääosassa ja saavat onnistumisen iloa. Pelissä olevat aikuiset lähinnä tasoittavat peliä, eli tarkoitus ei ole aikuisilla "peippailla" lasten kustannuksella tai esimerkiksi tosissaan ottaa lapsilta palloa pois. 

Kerho on ilmainen.

Lisätietoja: jarnoal@gmail.com

 

Lasten oman liikuntapäivän jumppahetki sai suuren suosion

 

Hurjapäät vauhdissa Lasten oman liikuntapäivän temppuradalla