Kerhot

Salibandykerho isille ja lapsille sunnuntaisin

 

Isien ja lasten oma salibandykerho pidetään aina sunnuntaisin Littoisten koululla (osoite: Nitinkaari 4, Littoinen). Sählykerho on tarkoitettu etupäässä n. 3-7 vuotiaille lapsille. Oman aikuisen tulee osallistua pelivuorolle, eli lasta ei tule jättää sinne yksin.

Sählyvuoro etenee suurin piirtein seuraavasti, mutta joka kerta ohjelmassa on vaihtelua:

  • Vuoro alkaa 15:30. Alussa aikuiset ja lapset pelailevat keskenään omaan tahtiin noin 10-15 minuuttia.
  • Tämän jalkeen  n.16:15-16:30 asti keskitytään salibandytekniikkaan (kuljetus, syöttely yms.) ja leikitään lasten haluamia leikkejä (hippa, juoksu, yms). Tämä osio sopii pienimmillekin pelaajille noin 3 ikävuodesta ylöspäin, mutta mukana voi olla myös isompia lapsia.
  • Viimeistään n. 16.30 tai hieman aikaisemmin tehdään jako ja aletaan pelata. Yleensä peli kestää noin 17:00-17:10 asti. Peli voi olla hieman liian vauhdikasta pienemmille pelaajille (alle 5 v), mutta varsinkin, jos pelaajia on vähän, pienempienkin kannattaa yrittää pysyä mukana.
  • Pelin jälkeen lapsi ja vanhempi voivat taas pelailla keskenään omaan tahtiin kello 17:30 asti, jolloin vuoro päättyy.

Peli vuorolle tarvitaan varusteiksi mukaan sekä lapselle että aikuiselle SUOJALASIT, maila, pallo, sisäpelikengät sekä muuten urheilullinen vaatetus. Myös juomapullo kannattaa ottaa mukaan. Kaikki varusteet tulee olla omasta takaa.

Kaikilta aikuisilta toivotaan rauhallista ja kannustavaa asennetta. Liian "rajuja" huutoja yms ei suvaita harjoitusten ja pelin aikana, vaikka lapsi ei tekisi kaikkea ohjeiden mukaisesti. Pelin aikana kannustetaan kaikkien lasten hyviä suorituksia. Pelin aikana on tarkoitus, että lapset ovat pelissä pääosassa ja saavat onnistumisen iloa. Pelissä olevat aikuiset lähinnä tasoittavat peliä, eli tarkoitus ei ole aikuisilla "peippailla" lasten kustannuksella tai esimerkiksi tosissaan ottaa lapsilta palloa pois. 

Kerho on ilmainen.

Lisätietoja: jarnoal@gmail.com

 

 

Isien salibandyvuoro keskiviikkoisin

 

Isien oma sählykerho pidetään aina keskiviikkoisin Littoisten koululla (osoite: Nitinkaari 4, Littoinen) kello 20.15 - 21.30.

Rajoitettu osallistujamäärä; tällä hetkellä vuoro on täynnä. Kyselyt osoitteeseen jarnoal@gmail.com

 

Lasten oman liikuntapäivän jumppahetki sai suuren suosion

 

Hurjapäät vauhdissa Lasten oman liikuntapäivän temppuradalla