Perhekahvila

Perhekahvila maanantaisin 31.8.2020 alkaen klo 9.30-11.30 Nunnan kerhotalolla osoitteessa Littoistentie 407, 20660 Kaarina.

Perhekahvilaan ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvila tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Kahvila on mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona olemiseen!

Perhekahvilan yhteydessä järjestetään perhemuskari. Lisätiedot ja ilmoittautumiset tästä

Perhekahvilaan tarvitaan uusi/uudet vetäjät. Mikäli haluaisit viettää aikaa Littoisten työväentalon perhekahvilassa maanantaisin klo 9.30-11.30, ole yhteydessä Tiinaan: tiina@musiikkikouluilonen.fi

Perhekahvilan vetäjänä laitat lelut esille ja pientä syötävää tarjolle sekä huolehdit muiden kävijöiden kanssa tavarat takaisin paikoilleen. Lisäksi kahvilassa voi olla esimerkiksi teemoittain vaihtuvia askarteluja tai tuote-esittelijöitä.

Tärkeintä olisi, että alueen perheillä olisi mukava ja iloinen paikka tulla tapaamaan muita perheitä ja vaihtaa kuulumisia tai ihan vain hengähtää lasten leikkiessä :)