Muskarit

Littoisten Työväentalolla järjestetään muskareita perjantaiaamuisin osana perhekahvilaa:

  • perjantaisin klo 9.30 - 10.00 vauvamuskari 0-2 v. (yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa)
  • perjantaisin klo 10.00 - 10.30 perhemuskari 0-5 v. (alle 3-vuotiaat vanhemman/hoitajan kanssa) 

Muskarit järjestetään yhteistyössä Musiikkikoulu Ilosen kanssa, ja hinta on perhekerholaisille normaalia edullisempi 80,-/lukukausi. Syyslukukausi on 2.9. - 15.12.2019.

 

Lisätietoa muskareista:

  • Vauvamuskari 0-2 v. (Yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa) 

Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Vauvamuskari on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja vauvoja! Muskarin jälkeen voi jäädä kahvittelemaan ja leikkimään.

  • Perhemuskari 0-5 v. (alle 3-vuotiaat vanhemman/hoitajan kanssa)

Perhemuskari tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden yhteiseen harrastamiseen ja musiikista nauttimiseen. Perheryhmään saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Kolme vuotta täyttäneet voivat tulla tunnille ilman huoltajaa. Tuntien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin.

  • Soitinmuskari 4-5 v. yhdessä oman aikuisen kanssa

Soitinmuskarissa lapsi (n. 4-5v) ja aikuinen oppivat soittamaan yhdessä. Soitinmuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Muskari antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia mahdollisille tuleville soitinopinnoille. Opetellaan yhdessä soittamaan tuttuja lastenlauluja.

Voit valita soittimeksi joko ukulelen tai kanteleen. Oma soitin on suositeltava, mutta koululta saa alkuun soittimen myös lainaksi (laina-aika 2 viikkoa). Soitin on myös mahdollista vuokrata kevätkaudeksi hintaan 50 €. Sisältää kuljetuspussin ja kanteleessa on mukana viritysavain.

 

Ilmoittautumisohjeet:

Voit ilmoittautua muskareihin tästä

 

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat perhekerholaiset perhekahvilaan ja muskareihin!

Tiedustelut: info@musiikkikouluilonen.fi